Biografie compleet

Uw leven gedetailleerd beschreven

U heeft een rijk leven: geniet van uw werk of pensioen en mag graag mijmeren over het verleden en over de toekomst: hoe zal het de kinderen vergaan en wat zal ik nalaten? Wat weten onze kleinkinderen straks nog over hun opa en oma?

Of u vindt de tijd rijp om de balans op te maken.

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw levensverhaal vast te laten leggen?

Om al die herinneringen en bijzondere momenten uit uw leven op te laten schrijven door een professionele schrijver.

Dat lijkt een onbescheiden gedachte, maar dat is het niet. Integendeel: het is het mooist denkbare cadeau dat u anderen kunt geven. En uzelf. Bedenkt u zich eens wat een waardevolle erfenis dat zal zijn.

Dierbaar bezit

Het is mogelijk dat de interesse er bij de jongere nazaten nu nog niet is, maar er komt een dag dat zij graag willen weten waar zij vandaan komen, wie hun voorouders waren en hoe zij leefden. Dan zullen zij uw verhalen en levenslessen koesteren en wordt uw biografie een dierbaar bezit.

De redenen om een verhaal te delen zijn persoonlijk. Misschien is het boek ook een eerbetoon aan een overleden persoon. U bepaalt waarover u wilt vertellen en wie het mag lezen.

U hoeft zich geen zorgen te maken over praktische zaken. En of u wel genoeg te vertellen heeft; dat heeft u namelijk vast en zeker!

We willen gezien worden

De interviews zijn waardevolle ervaringen, die ook veel kunnen losmaken. Uiteindelijk geeft het resultaat vooral veel voldoening en rust. Zoals een geïnterviewde schreef na een urenlang interview waarin hij zijn hele leven met mij had gedeeld: “nu heb ik geen geheimen meer.” Zijn geliefde las het portret en zei: “Wat vreselijk mooi. Hij heeft je echt gezien.”

We hoeven niet allemaal beroemd te zijn, maar willen wel graag gezien worden. En het liefste ook geestelijk iets nalaten. Met uw eigen verhaal in een fraai boek kunt u daarvan verzekerd zijn.

Levensschets

Biografie compleet in een notendop:

•Vanaf 130 pagina’s + 40 foto’s, harde omslag, ingenaaid, luxe uitgevoerd

•Gebaseerd op minimaal 15 uur aan interviews/reportages

•Nieuwe portretfoto

•Geschreven door een zeer ervaren schrijver

•Geredigeerd door een professionele eindredacteur

•Fraai vormgegeven luxe boekwerk, ingenaaid met harde omslag

•15 exemplaren van uw biografie (meer exemplaren is uiteraard ook mogelijk)