“Een heel boek over mijn leven? Zo bijzonder ben ik toch niet?”

Dat bent u wel degelijk. Na honderden interviews met mensen van alle rangen en standen ben ik er zelfs van overtuigd dat je over ieder persoon of bedrijf een boeiend boek kunt schrijven. Vandaar de naam: Ieder verdient een boek.

“Maar waar moet ik beginnen?”

Het is inderdaad een omvangrijke klus. Die overigens wel heel veel voldoening en verdieping geeft.

En u hoeft zich geen zorgen te maken over de aanpak, structuur en schrijfwijze; daar ben ik immers voor.

“Waarom zou ik het boek door u laten schrijven?”

Interviewen en schrijven is een ambacht, dat ik met veel plezier en vakmanschap uitoefen. Al meer dan twee decennia luister ik naar levensverhalen en schrijft ze op, met compassie en een fijne pen. Waarbij ik altijd probeer zoveel mogelijk recht te doen aan de geportretteerden. Tot volle tevredenheid en vaak zelfs tot hun aangename verrassing.

Een levensverhaal vastleggen is maatwerk; dat gaat veel verder dan het invullen van een vragenlijst of een droge opsomming van feiten. Daarom komt Ieder verdient een boek graag tegemoet aan al uw wensen zodat er straks een boek is dat u en uw dierbaren zullen koesteren – en nog vaak met een glimlach zullen lezen.

 

“Hoeveel tijd en geld gaat dat kosten?”

Dat ligt eraan. Misschien wilt u uitgebreid vertellen over uw leven of bedrijf. Wellicht heeft u een aantal foto’s met mooie verhalen die u wilt vastleggen. U kunt ook een dierbare verrassen met een uniek cadeau: een boek(je) met de mooiste verhalen, typeringen en anekdotes over de gelukkige ontvanger.

Ieder verdient een boek wil uw verhaal vertellen, in uw woorden, met uw foto’s. Samen met u een boek maken dat generaties zal overbruggen.

Hieronder vindt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen:

Hier kunt u lezen over de werkwijze.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek dan kunt u via onderstaande knop uw contactgegevens invullen.