Bedrijfsportret

Schitterend boek én visitekaartje

U heeft een mooi bedrijf opgebouwd waar u en de medewerkers trots op mogen zijn. Er wordt dagelijks met veel plezier en energie gewerkt. En als u erover vertelt dan doet u dat met zoveel enthousiasme dat het toehoorders verbaast.

Stelt u zich eens voor dat uw onderneming wordt vereeuwigd in een schitterend boek?

Een herinneringsdocument over de historie: hoe u ooit begon, voor het eerst ging uitbreiden en met tegenslag omging. Een boek over hoe het bedrijf zich ontwikkelde en welke bijzondere mensen bij u werkten.

En het is tevens een fraai document over het heden. Een boek dat laat zien waarom u zo’n mooi bedrijf met trotse werknemers heeft.

Uiteraard wordt vooraf besproken welke informatie u wilt prijsgeven en wat de mogelijkheden zijn.

Speciale vermelding verdient de bedrijfsreportage:

In een aantal interviews en reportages kan Igor Wijnker als geen ander een onvergetelijk beeld schetsen van uw bedrijf. Met veel gevoel en een fijne pen legt hij precies de unieke sfeer op de werkvloer vast en laat hij zien waarom uw bedrijf zo succesvol is, en waarom werknemers zo trouw zijn – en zich zelden ziek melden.

Als professioneel fotograaf levert hij daarbij ook passende foto’s, die tezamen het complete verhaal vertellen.

Een beter visitekaartje is nauwelijks denkbaar
Maar een boek over uw bedrijf laat niet alleen aan de buitenwereld uw levenswerk zien. Het is ook een dierbaar document dat alle werknemers met trots zal vervullen. Een boek dat verbindt, dat voor nóg meer begrip voor de collega’s zal zorgen.

Het laat iets alledaags zien dat eigenlijk heel bijzonder is: hoe elke dag door zulke verschillende mensen met veel inzet en toewijding wordt samengewerkt in uw bedrijf.

Een foto-impressie:

Bedrijfsportret in een notendop:

•Omvang: naar wens. Kan van compact tot meer dan 100 pagina’s

•Gebaseerd op een of meerderde interviews/reportages

•Eventueel met nieuwe foto’s 

•Geschreven door een zeer ervaren schrijver

•Geredigeerd door een professionele eindredacteur

•Fraai vormgegeven luxe boekwerk, ingenaaid met harde omslag

•Aantal exemplaren: zoveel als u wilt