Schrijf je eigen boek

Maar doe het samen. Wij kunnen je helpen.

boek zelf schrijven publicatie
Foto: Jan Westerhof

Wil je graag een boek schrijven, maar komt het er niet van?

Je staat niet alleen. Meer dan 1 miljoen Nederlanders doen aan creatief schrijven en dromen ervan ooit een boek te publiceren. Of het nu een inspirerend verhaal van je bedrijf is, een familiegeschiedenis of portret van een dierbaar persoon, of die roman of verhalenbundel die je altijd al had willen schrijven.

Misschien ben je er zelfs al eens aan begonnen, maar voortijdig gestopt. Omdat je het overzicht kwijtraakte of ontevreden was met het resultaat. Dat is heel herkenbaar, maar het goede nieuws is:

Met de juiste aanpak en inzet kun jij dat droomboek ook voltooien.

De ervaren auteur en schrijfdocent Igor Wijnker (rechts op bovenstaande foto) kent alle fijne kneepjes van het vak en weet wat ervoor nodig is om van jouw tekst of idee uiteindelijk een boek te maken. 

Bij Ieder verdient een boek kun je bij hem een workshop volgen en individueel worden begeleid bij het schrijven én voltooien van je boek.

Gestructureerd en doelgericht

Een boek schrijven vergt geduld en doorzettingsvermogen. En een duidelijk schrijfplan. Door op een gestructureerde manier en doelgericht aan je tekst te werken krijgt jouw boek gaandeweg gestalte. En dat geeft enorm veel voldoening. Schrijven is volgens Igor meer transpiratie dan inspiratie.

Schrijven is een ambacht dat iedereen kan leren.

En ja, het klopt, je kunt jouw boek ook zonder hulp schrijven. Er bestaan talloze schrijfhulpboeken met hele goede tips & tricks. Wij maken daar zelf ook gretig gebruik van.

Waarom je een boek toch beter samen kunt maken?

Het is een stok achter de deur. De praktijk wijst uit dat die meestal nodig is. Veel schrijvers, zelfs de allerbeste, lijken er vaak een sport van te maken om maar niet met schrijven te beginnen. Het idee voor een boek is vers één, het schrijven zelf is een eenzame en niet altijd fijne activiteit. Vooral als het niet wil lukken.

Veel schrijversdromen zijn dan ook uitgelopen op nachtmerries. Voorkom dat die van jou met je manuscript in de la verdwijnt.

Wordt 2020 het jaar dat jouw schrijfdroom eindelijk uitkomt? 

Ieder verdient een boek helpt je die droom te realiseren. Klik voor meer info.

Wij bieden ook: