Mogelijkheden

Levensverhaal

Of het nu gaat om een boek of magazine ter ere van een bedrijf, jubileum, verjaardag, pensioen of overlijden: het maken van zo’n document doen we bij Ieder verdient een boek zeer zorgvuldig.

Het gaat immers om een uniek bezit voor u en uw nazaten, of om een heel bijzonder cadeau voor een dierbare. Daar gaat ook voor u tijd in zitten, maar die is dat dubbel en dwars waard.

Misschien bent u zelfs al eens begonnen aan het opschrijven van herinneringen, maar –om welke reden dan ook- voortijdig gestopt. Ieder verdient een boek kan u ook dan van dienst zijn en samen uw eigen boek voltooien.

Wij verzorgen de uitgave die precies aansluit op uw wensen.

Om het makkelijker te maken bieden wij een aantal basispakketten: Levensschets, Fotoboek, Levensverhaal, Biografie of Bedrijfsportret.

Uiteraard kan elk boek precies op maat worden gemaakt. Of kiest u liever een andere vorm en past een magazine of website beter bij uw wensen. Ook dat kunnen wij tot in de puntjes verzorgen.

Wilt u wellicht een extra interview, meer foto’s, een hogere oplage, een Levensschets én audiodocument: alle variaties zijn mogelijk. Elke offerte wordt op maat gemaakt.

Bekijk de verschillende mogelijkheden op uw gemak.